Общи положения
Можете да изтриете акаунта си в Bookaplace самостоятелно от „Профил“. Това е еднократен процес — след завършване акаунтът не се възстановява както при обикновено излизане.
Изтриването на акаунт е окончателно. Откажете предстоящи резервации предварително, ако вече не са Ви нужни.
Можете да изтриете акаунта си в Bookaplace самостоятелно от „Профил“. Това е еднократен процес — след завършване акаунтът не се възстановява както при обикновено излизане.
Влезте в Bookaplace, отворете „Профил“ и стартирайте „Изтриване на акаунт“. Ще получите код по имейл — той е валиден 5 минути и е задължителен в диалога за потвърждение. Само собственикът на акаунта може да стартира процеса.
Изтриването на акаунт не е същото като изход от сесия или изчистване на устройство. То е постоянна заявка за премахване на достъпа до Акаунта и свързаните лични данни съгласно Декларацията за поверителност и законови срокове за съхранение (например записи, които трябва да пазим за ограничен период).
Не можете да отмените изтриването от приложението или сайта. При грешка се свържете с поддръжката — възстановяването не е гарантирано.
Ако нямате достъп до „Профил“ или контрола за изтриване, пишете на support@bookaplace.eu или whizz@eurekasoft.eu от имейла, свързан с Акаунта, и поискайте съдействие за изтриване. Можете също да използвате формуляра на /contact.